Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Wengerove pogreške

Zvijezda Arsenala na putu za Madrid: Nema odštete, a plaća astronomska

Mesut Ozil nema namjeru produžiti ugovor sa Arsenalom i u Atletico bi mogao doći bez odštete.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Atletico Madrid je uspostavio kontakt sa veznjakom Arsenala Mesutom Ozilom koji će u ljeto sljedeće godine biti slobodan igrač, objavili su u utorak britanski mediji.

Mesut Ozil nema namjeru produžiti ugovor sa Arsenalom i u Atletico bi mogao doći bez odštete. Budući da bi ga dobili besplatno, Atletico Madrid je spreman Ozilu ponuditi bogati ugovor po kojem bi zarađivao 11 milijuna eura po sezoni.

U idućih nekoliko mjeseci Arsenalu će najvjerojatnije na naplatu doći povuci-povuci politika Arsenea Wengera odnosno neodlučnost da razriješi status glavnih zvijezda.

Konkretno, radi se o Alexisu Sanchezu, sjajnom Čileancu kojemu na ljeto istječe ugovor s Topnicima i već s prvim danom 2018. godine može potpisati za bilo koji klub i priključiti im se na ljeto, a da Arsenal pritom neće dobiti nikakvu odštetu.

Prije više od godinu dana Topnici su počeli pregovore sa Sanchezom, ali i s Mesutom Ozilom, kako bi obojica dugotrajno ostali na Emiratesu.

Ti pregovori nisu urodili plodom jer su i čileanski i njemački reprezentativac u više navrata bili razočarani ponudom kluba. Nijedan od ove dvojice izvrsnih nogometaša nije sa svojom sadašnjom plaćom među 10 najplaćenijih u Premierligi, a Wenger ih nije htio učiniti takvima i dati ponudu koju će potpisati uz treptaj oka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider