Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ostaje u hajduku

Oduševljeni Livaja poručio navijačima: ''Da sam i htio otići, to ne bi bilo moguće''

Marko Livaja ostaje u Hajduku, objavio je klub na zanimljiv način.

Hajduk je na društvenim mrežama objavio video u kojem je na zanimljiv način otkrio da Marko Livaja ostaje u Hajduku. Novi ugovor vezat će ga za najdraži klub za sljedeće tri sezone.

Rezultat je to velike akcije navijača koji su pod sloganom ''Livaja, ostani'' pokrenuli inicijativu koja je zahvatila navijače u svim dijelovima Hrvatske, ali i inozemstva.

Podsjetimo, Marko Livaja svojim je igrama i samim povratkom kući kupio navijače, a očito su oni kupili i njega.

Livaja se na Poljud vratio u veljači ove godine, od tada je odigrao 17 službenih utakmica za Bijele te pri tom postigao sedam pogodaka i upisao osam asistencija. Svojim predstavama na terenu oduševio je cjelokupnu javnost, razveselivši sve naše navijače te je bio glavni kotačić i predvodnik momčadi u drugom dijelu sezone.

Livaja i obitelj oduševljeni navijačima

Posljednjih je dana dobio bogate ponude iz Turske, no srce je očito presudilo i prihvatio je dosta manju plaću u Hajduku.

''Prije svega želim se zahvaliti svim navijačima, od kada sam došao, a posebno u posljednjih mjesec dana, prema meni i mojoj obitelji emitirali ste toliko pozitivne energije, bezbroj poruka podrške, odobravanja i želja za mojim ostankom. Da sam i htio otići, to ne bi bilo moguće uz sve ovo što ste napravili. Od samog početka moja želja je bila da ovdje pokušam napraviti nešto što će se pamtiti. Mislim da imamo još nedovršenog posla i drago mi je što zajedno idemo u borbu za najviše ciljeve'', poručio je Marko nakon potpisa ugovora.

''Ovo je jako važan dan za Klub, sretni smo što smo potpisali dugoročni ugovor s Markom Livajom. On je bio želja ne samo nas, nego i cijelog navijačkog puka. Hvala Marku, njegovoj supruzi Iris i cijeloj njegovoj obitelji jer vjeruju u Hajduk i ovo što radimo. Hvala i posredniku koji je asistirao u ovom poslu Vincenzu Cavalieriju. Hvala i svim navijačima koji su sudjelovali u kampanji #LivajaOstani čime su odigrali vrlo važnu ulogu u njegovoj odluci. Sada nastavljamo zajedno, spremni za nove izazove i borbu za trofeje'', zaključio je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Nekoliko je puta istaknuo kako bi htio zaigrati pred navijačima, što će biti moguće od naredne sezone. Navijači su pak pokrenuli veliku akciju ''Livaja, ostani'', koja je poprimila neočekivan intenzitet. Čak je i bivši gradonačelnik Andro Krstulović Opara to uzviknuo na primopredaji vlasti nakon izbora.

gol expired Nova dimenzija ludila: Navijači Hajduka objavili nevjerojatan video s porukom za Livaju divider

U utorak ujutro osvanula je i poruka na kipu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, a posebno je dojmljiva bila i akcija navijača iz Makarske.

Livaja će tako napokon ostvariti san te zaigrati na Poljudu pred navijačima. Otišao je kao junior iz Hajduka, a kad se vratio navijači nisu smjeli na tribine. Svojim je povratkom unio veliku dozu optimizma kod navijača Bijelih, a na terneu je pokazao kako je jedan od najboljih nogometaša u HNL-u.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider