Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ovo je neviđeno

Totalna ludnica oko Livaje: Poruka i na Trgu bana Jelačića, navijači Hajduka protiv bogatih ponuda

Marko Livaja uskoro će morati prelomiti, njegov Hajduk ili bogate ponude iz inozemstva.

Galerija Marko Livaja

Hajdukovi navijači pokrenuli su akciju ''Livaja, ostani'' u kojoj mole svog idola koji je igrački preporodio klub ovog proljeća da ostane na Poljudu i u sljedećoj sezoni. Marko Livaja svojim je igrama i samim povratkom kući kupio navijače, a vidjet ćemo tko će kupiti njega.

Hajduk se ne može financijski natjecati s bogatim ponudama koje je Livaja dobio, ponajviše iz Turske, gdje mu Bešiktaš i Rizespor nude velike godišnje plaće, navodno čak milijun eura što se tiče Rizespora gdje igra i naš dojučerašnji reprezentativac Melnjak.

No novac možda neće imati presudnu ulogu u ovom slučaju, već obiteljski razlozi. Livaja bi mogao ostati na Poljudu jer je nedavno dobio dijete, zbog čega se i vratio, ali i zbog nevjerojatne podrške navijača.

gol expired VIDEO Livaja zaigrao na turniru u Splitu, stotine navijača ga molilo da ostane divider

Nekoliko je puta istaknuo kako bi htio zaigrati pred navijačima, što će biti moguće od naredne sezone. A navijači su pokrenuli veliku akciju ''Livaja, ostani'', koja je poprimila neočekivan intenzitet. Čak je i bivši gradonačelnik Andro Krstulović Opara to uzviknuo na primopredaji vlasti nakon izbora.

Poruke stižu iz cijele Hrvatske, ali i inozemstva. U utorak ujutro osvanula je i poruka na kipu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Ne sjećamo se kada je jedan igrač hajduka dobio takvu podršku svojih navijača…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider