FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Kakva ludnica

VIDEO Burns za centimetar promašio diskvalifikaciju u borbi večeri, tukao se s Chimaevim i poslije gonga

Khamzat Chimaev pobijedio je Gilberta Burnsa u borbi večeri na UFC-u 273 u Jacksonvilleu.

Iako je spektakularni UFC 273 u Jacksonvilleu ponudio čak dvije borbe za pojas, mnogi MMA fanovi došli su isključivo zbog Khamzata Chimaeva i Gilberta Burnsa, a peoples main event ih nije razočarao.

gol expired VIDEO Volkanovski na UFC-u 273 treći put uspješno obranio pojas: Korean Zombie zamalo zaspao na nogama divider

Brazilac je pružio Chimaevu najtežu borbu u karijeri, zadao mu ukupno više udaraca nego što je Šveđanin primio u cijeloj svojoj MMA karijeri, a u drugoj rundi imao ga je na koljenima. Burns ga je dvaput oborio na tlo šakom u bradu u toj rundi, drugi put u zadnjih pola minute, ali malo je nedostajalo da ne izađe iz te runde jer je pokušao udariti Chimaeva nogom u glavu dok je ovaj imao ruke na parteru.

Sudačka odluka i sažeci

Srećom po obojicu, promašio ga je i obojica su rundu završili na podu, no izgleda da im ta sjajna akcijom nabijena runda nije bila dovoljna jer su se nastavili udarati debelo poslije gonga. Prestali su tek kad su sudac i cutmeni uskočili između njih.

Burnsu ova luda runda nije bila dovoljna, jer je Chimaev ispao puno veći luđak od njega, uzeo prvu i treću rundu i na kraju na bodove dobio najveći ispit u svojoj karijeri.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider