FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Sretno momci

Sve je spremno za KSW 70, oba naša borca zadovoljila vagu

Odrađeno je vaganje prije KSW-a 70 na kojemu nastupaju Ivan Erslan i Francisco Barrio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 Poljska organizacija KSW još jednom sprema spektakl, glavna borba večeri biti će između nekadašnjeg najjačeg čovjeka na svijetu Mariusza Pudzianowskog (16-7) i bivšeg prvaka srednje kategorije Michala Materle (31-8).

Nove nastupe u KSW-u odraditi će Ivan Erslan i Francisco Barrio Croata.

Današnje vaganje prošlo je uspješno za naše borce, Erslan je s 93.5 kilograma bio na samoj granici poluteške kategorije, dok je Croata dogovorio meč do 74 kilograma i uspješno je prošao vagu.

Poznato je da Poljaci zovu borce s našeg područja najčešće na shortnotice, a već treći puta Croata uskače samo nekoliko dana prije meča.

Dao je Barrio intervju za gol.hr prije polaska u Poljsku i podijelio svoja razmišljanja o organizaciji i nadolazećem meču.

gol expired Uzeo godišnji za borbu u KSW-u: "Javili su mi deset dana ranije, do nedjelje sam jeo u McDonaldsu, a sad sam na dijeti" divider

Erslana ovog vikenda čeka opasni Poljak Rafal Kijanczuk (11-4), koji je deset svojih pobjeda ostvario nokautom. Barrio nastupa protiv Lukasza Rajewskog (11-7), a ovo će mu biti treći nastup u KSW-u.

Podsjetimo da je ceremonijalno vaganje zakazano danas u 18 sati, gdje će se prvi puta protivnici sučeliti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider