FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
FIGHT!
pejić izgubio

Ante Delija pred Cro Copom u Areni nokautirao Thompsona, Račić novi KSW prvak!

Na KSW spektaklu u zagrebačkoj Areni vidjeli smo i nekoliko nastupa hrvatskih boraca.

Nekoliko je hrvatskih boraca nastupilo na prvom KSW eventu održanom u Hrvatskoj. U zagrebačkoj Areni pred više od deset tisuća gledatelja Ante Delija je tehničkim nokautom slavio protiv Olija Thompsona koji je zamijenio Denisa Stojnića.

Sudac je prekinuo meč uz prosvjede Britanca koji je tvrdio da se mogao braniti od udaraca Delije, ali je bio okrenut leđima i sudac je odlučio da nije bilo aktivne obrane. Iz prvih redova borbu Delije je pratio i Cro Cop u čijem timu i trenira borac iz Dubrovnika.

Drugi Dubrovčanin, Antun Račić je postao novi KSW-ov prvak u bantam kategoriji. Nakon četiri pobjede Račić je slavio i u petom nastupu, najvažnijem u karijeri. Račić je slavio protiv poljskog borca Damina  Stasiaka nakon pet iscrpljujućih rundi jednoglasnom odlukom sudaca. 

''Ovo mi znači sve na svijetu. Nakon deset godina provedenih u borilačkom sportu. Moram zahvaliti svom timu i vama navijačima koji su bili sjajni'', rekao je pred cijelom dvoranom.

Danny Roberts (GOL.hr) Robertsov brutalni nokaut najbolji dio UFC spektakla u Moskvi: Rusi protiv ostatka svijeta 3:3! divider

Filip Pejić je u perolakoj kategoriji, nažalost, poražen pred svojim navijačima u rodnom gradu. Brazilac Daniel Torres je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom nakon što je bio bolji posebno u prve dvije runde. Pejić je u zadnjoj rundi pokušao prekidom doći do preokreta, ali nije uspio.

Ivica Trušček je umalo napravio senzaciju. Poražen je sudačkom odlukom protiv Poljaka Krystaina Kaszubowskog. Trušček je pružio odličnu borbu, ali nije imao sreće. Recimo i kako je on tek naknadno uletio u ovu borbu, ali je i bez pripreme pokazao koliko može biti dobar.

Ivan Erslan je tehničkim nokautom pobijedio Darwina Rodrigueza za samo minutu i pol čime je oduševio zagrebačku publiku. Serijom udaraca je srušio Španjolca te onda završio borbu na isti način na tlu. Najavio je odmah pred cijelom dvoranom i napad na sam vrh poluteške kategorije.

Spomenimo i kako je u devetoj borbi večeri Poljak Mankowski pobijedio crnogorskog borca Vasu Bakočevića. Mankowski je slavio gušenjem nakon što je ponovno odveo bornu na pod.

U glavnoj borbi večeri Mariusz Pudzianowski slavio je protiv bivšeg bodybuildera iz Bosne i Hercegovine Erka Juna. Poljak je izdržao pravu kanonadu i pobijedio tehničkim nokautom u drugoj rundi. 

KSW Zagreb, rezultati:

Antun Račić pobijedio Damina Stasiaka - jednoglasna odluka (osvojio bantam pojas)

Daniel Torres pobijedio Filipa Pejića - jednoglasna odluka

Ante Delija pobijedio Olija Thompsona - tehnički nokaut

Cezary Kesik pobijedio Aleksandra Ilića – gušenje

Ivan Erslan pobijedio Darwina Rodrigueza - tehnički nokaut

Roman Szymański pobijedio Miloša Janičića - jednoglasna odluka

Krystain Kaszubowski pobijedio Ivicu Truščeka - podijeljena odluka

Sebastian Przybysz pobijedio Lemmyja Krušiča - jednoglasna odluka

Borys Mankowski pobijedio Vasu Bakočevića - gušenje

Mariusz Pudzianowski pobijedio Erkoa Juna - tehnički nokaut

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider