FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pogledajte nokaut

Robertsov brutalni nokaut najbolji dio UFC spektakla u Moskvi: Rusi protiv ostatka svijeta 3:3!

U Moskvi je održan još jedan UFC-ov spektakl.

Danny Roberts (GOL.hr)

Snimka je na programu Nove TV 15 minuta nakon ponoći

Na UFC Fight Nightu u Moskvi vidjeli smo, nažalost, tek jedan prekid u glavnom dijelu programa. Za njega je zaslužan Britanac Danny Roberts koji je nokautirao Imadajeva.

U glavnoj borbi večeri Zabit Magomedšaripov pobijedio Calvina Kattara nakon sudačke odluke. Bila je to odlična predstava ruskog borca koji nije uspio završiti Amerikanca, ali je i dalje ostao neporažen u UFC-u i očekuje uskoro borbu za naslov u perolakoj kategoriji.

Aleksandar Volkov je jednoglasnom odlukom slavio protiv Amerikanca Grega Hardyja koji je zamijenio bolesnog Juniora dos Santosa. Hardy je pružio dobar otpor, ali Volkov je sigurno odradio meč bez imalo rizika.

Danny Roberts je brutalno nokautirao Čečenca Zelima Imadajeva. Britanac je u svom 10. nastupu u UFC-u rastužio domaće navijače nakon što mu je sjajno sjeo jedan lijevi kroše u bradu Imadajeva koji nije bio ni svjestan što mu se u tom trenutku dogodilo.

Pobjeda nokautom Robertsa

Amerikanac Ed Herman slavio je jednoglasnom odlukom sudaca protiv ruskog borca Kadisa Imadajeva u poluteškoj kategoriji. BIla je to krvava borba i zaslužena pobjeda američkog borca. Ibragimov je nekako uspio izdržati sve tri runde, ali pobjednik nije bio upitan.

U velteru je Tony Martin jednoglasnom odlukom svladao Dagestanca Ramazana Emejeva. Bio je to dobar meč u kojem je Martin uspio preokrenuti borbu u svoju korist. Nanio je veliku štetu protivniku low-kickovima, ali nije uspio završiti meč prekidom iako je borac iz Rusije ima veliku oteklinu na potkoljenici.

U prvoj borbi glavnog dijela programa vidjeli smo okršaj u poluteškoj kategoriji. Domaći borac, Dagestanac Šamil Gamzatov slavio je podijeljenom odlukom protiv Brazilca Klidsona Abreua. Bila je to jako loša borba, a Gamzatovu je to ujedno bio debi u najjačoj svjetskoj organizaciji.

UFC Fight Night Moskva, rezultati:

Zabit Magomedšaripov pobijedio Calvina Kattara - jednoglasna odluka

Aleksandar Volkov pobijedio Grega Hardyja - jednoglasna odluka

Danny Roberts pobijedio Zelima Imadajeva - nokaut

Ed Herman pobijedio Kadisa Ibragimova - jednoglasna odluka

Anthony Martin pobijedio Ramazana Emejeva - jednoglasna odluka

Šamil Gamzatov pobijedio Klidsona Abreua - podijeljena odluka

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider