Košarka
SPORTOVI
Košarka
Užasna vijest

Tragedija na utakmici: Poznati trener imao srčani udar, nisu ga uspjeli spasiti

Jose Martin Urbano, slavni trener, preminuo je na košarkaškoj utakmici Unicaje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Maria Martin Urbano, legendarni trener Unicaje iz Malage, preminuo je tijekom utakmice svog bivšeg kluba protiv Dijona u FIBA Ligi prvaka.

72-godišnjem Urbanu pozlilo je tijekom utakmice, a unatoč brzoj reakciji liječnika nije mu bilo spasa. Doživio je srčani udar i preminuo. Unicaja je objavila status na službenom profilu na Twitteru u kojem su poručili navijačima španjolskog diva:

"Užasne vijesti. Jose Martin Urbano napustio je nas dok je bio ovdje u Carpeni, gledajući voljenu Unicaju. Naša sućut svim košarkašima Malage, obitelji i prijateljima. 

Počivao u miru, Jose Mari", poručili su iz kluba.

Bivšem treneru Unicaje pozlilo je tijekom prve četvrtine, a liječnička ekipa, koja je prisutna na svakoj utakmici, dala je sve od sebe, ali nije ga uspjela oživjeti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
VOX POPULI o jednoj od najkontroverznijih sudačkih odluka u povijesti Vatrenih... ⚽✅✌

📸: Damir Krajač/CROPIX
Uoči utakmice Hrvatske i Poljske, naš
@susjedbobo i @stipeantonijevic nastavljaju sa svojim kreativnim predstavljanjem zemalja protiv kojih igraju Vatreni. ⚽

Tako ćete moći naučiti nešto o povijesnim ličnostima koje je dala Poljska, saznati zašto su Poljacima Speedway i Strongman draži od nogometa, te vidjeti kojoj životinji mogu zahvaliti za omiljeno nacionalno piće. 🇵🇱
Hrvatska reprezentacija bila je na pragu prolaska u četvrtfinale u Ligi nacija u Varšavi, no Poljaci su uspjeli stići prednost Vatrenih i nadoknaditi dva gola razlike.

Naši nogometaši nisu iskoristili ovu priliku, ali i dalje imaju sve u svojim rukama za najmanje drugo mjesto u grupi 1, koje vodi u četvrtfinale. 💪🔥🇭🇷

Više na portalu @golhr.

📸: AFP
"Nema mjesta nezadovoljstvu i panici." 💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX