Automoto
SPORTOVI
Automoto
ružna slika otišla u svijet

Nova sramota za Engleze, zvijezda Formule 1 napadnuta nakon finala Eura: ''Malo je potresen''

Vozač Formule 1 Lando Norris napadnut je nakon finala na Wembleyju.

Trebala je to biti noć zbog koje će proglasiti državni praznik, a pretvorila se u nacionalnu sramotu. Englezi su sanjali naslov europskog prvaka, no u svijet su otišle slike velikog slavlja Talijana te sramotnih ispada dijela engleskih navijača.

Sve je otišlo naopako za Engleze, protiv kojih se, opravdano ili ne, okrenula cijela Europa te se već dva dana naslađuje njihovim porazom nakon izvođenja 11-eraca.

Dio engleskih navijača probio je osiguranje i pokušao ući na finale bez karata, što je zbilja nevjerojatno za hram nogometa Wembley i samu organizaciju tako velikog događaja. A na stadionu je pak izbila tučnjava jer je dio navijača fizički napao one koji su utrčavali na stadion bez karata.

gol expired Englezi iskalili bijes na tamnoputim mladim igračima koji su promašili penale: Komentari su gnjusni divider

U općem metežu oko finala žrtva je bila i velika britanska zvijezda Formule 1 Lando Norris. Taj je 21-godišnjak napadnut nakon finala, što je potvrdila njegova momčad McLaren.

''McLaren Racing može potvrditi kako je Lando Norris bio upleten u incident nakon finala Eura na Wembleyju tijekom kojeg mu je ukraden sat. Srećom, Lando nije ozlijeđen, ali je razumljivo malo potresen. Momčad podržava Landa i nadamo se da će mu navijači poželjeti sreću na Velikoj nagradi V. Britanije ovog vikenda. Ovo je sad stvar policije'', stoji u priopćenju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider