Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Fino se osunčale

Zanimljivo društvo: Poker navijačica među malobrojnim gledateljima u Zaprešiću

Nedjelja je donijela nastavak u subotu prekinutog dvoboja između Intera i Lokomotive.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica između Inter Zaprešića i Lokomotive koja se igrala u sklopu šestog kola Hrvatski Telekom Prve lige protegnula se na dva dana.

Prvotni termin bio je subota s početkom u 21:00, tad je lopta i krenula s centra, ali igralo se svega 38 minuta, prije nego li je nestalo struje, a uskoro i izbio požar. Službene osobe donijele su odluku da će se nastaviti u nedjelju od 16:00, što se i dogodilo, a na koncu je sva tri boda u Zagreb odnijela Lokomotiva.

Inter u konačnici i nije naročito profitirao od te odgode, jer osim što je ove nedjelje poražen, dojam je da se na tribinama njegovog stadiona u Zaprešiću više gledatelja okupilo u subotu navečer.

U nedjelju je ta brojka bila manja, a među gledateljima su se na glavnoj tribini zaprešićkog stadiona našle i četiri djevojke koje su se fino osunčale na temperaturi od 30-ak stupnjeva, promatrajući tijek zbivanja na travnjaku.

Nije poznato otkud su i jesu li nečije navijačice, ali u svakom slučaju su uljepšale ovu nedjeljnu zaprešićku nogometnu razglednicu.

gol expired Lokomotiva u nastavljenoj utakmici u Zaprešiću pobijedila Inter divider

gol expired Prekinuta utakmica Intera i Lokomotive u Zaprešiću: Na stadionu izbio požar! divider

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider