Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kronologija spornih stvari

Sapunica se nastavlja: Ladić je ovršio Dinamo za milijun eura i "tom isplatom nije podoban"

Izbornik Zlatko Dalić želi legendarnog vratara u svom stožeru no za sada na tu temu još uvijek svi šute.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija u Ameriku će na dvije prijateljske utakmice otputovati bez Dražena Ladića kojeg u svom stožeru želi izbornik Zlatko Dalić. Tri mjeseca uoči Svjetskog prvenstva Ladić predstavlja tihi problem na relaciji Zlatko Dalić - HNs.

"Još nismo raspravljali o tome, moramo prvo dobiti prijedlog. Do prije odlaska u Ameriku nećemo raspravljati na tu temu", rekao je Marijan Kustić, direktor natjecanja i infrastrukture u HNS-u.

Je li se uopće o tome govorilo?

"Za sada još ne. Kad dođe na Izvršni odbor raspravljat ćemo o tome."

Idemo sada kronologijom spornih stvari, od geneze problema na dalje.

"Geneza problema je jedna od struja u HNS-u, a znamo da Ladić ima problema sa Dinamom, dosta velikih problema, sudskih koje su završile njegovom pobjedom. Isplatom tih milijun eura i nije podoban", smatra novinar GOL.hr-a Ivica Medo.

Evo što je o Draženu Ladiću svojedobno govorio Zdravko Mamić:

"Došao je dan kada je Dražen Ladić dobio presudu i ovršio račun Dinama. Račun Dinama je blokiran od jučer, nadam se da će Dinamo do sutra podmiriti račun i da će normalno iza toga klub poslovati."

Pitali smo Marijana Kustića je li nešto sporno po pitanju Ladića.

"Mislim da ne, nikakav spor nema oko njega. Kad dođe tema na dnevni red, raspravljat ćemo o tome."

Dalić je bio pomoćnik Draženu Ladiću u mladoj reprezentaciji. Izbornik cijeni njegovu stručnost i naš kolega Ivica Medo vjeruje da će zbog mira u kući Ladić završiti u Rusiji.

"Dalić ne odustaje od Ladića. Koliko imam informacije on stoji iza njega. U javnosti ne izlazi s jakim rečenicama i tako dalje, ali iza kulisa u privatnim razgovorima sa čelnicima saveza čvrsto stoji uz Ladića i ne odustaje. Vjerujem da će Ladić ući u stožer."

S obzirom na kvalitetu kadra i vrlo dobru formu u posljednjim utakmicama bilo bi suludo da kamen spoticanja na velikom natjecanju bude jedan od članova stručnog stožera na kojem, za sada jako uspješni izbornik, inzistira.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider