Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki rebuilding

Real priprema veliku "otimačinu": Zidane želi engleskog asa koji je na meti Uniteda

Kraljevski klub polako zatvara ovu sezonu i priprema se za veliki ljetni remont.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Da može, Zinedine Zidane već bi sad zaključio ovu sezonu Real Madrida i posvetio se slaganju momčadi za budućnost.

Kraljevski klub ispao je i iz Lige prvaka i iz Kupa kralja, ostalo im je još samo španjolsko prvenstvo, u kojem trenutačno drže treću poziciju. Prvaci ne mogu biti jer Barcelona je odmaglila daleko, a svejedno im je hoće li završiti drugi, treći ili četvrti jer će u svakom slučaju igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone.

U takvoj su situaciji trener, a i svi ostali u klubu zaduženi za slaganje igračkog kadra, mislima već u onome što ih čeka.

Zidane je već najavio kako u sklopu velike rekonstrukcije momčadi ovog ljeta misli prodavati neke igrače na kojima Real planira zaraditi ozbiljan novac, koji će potom biti uložen u pojačanja.

Svoj popis želja već je kazao predsjedniku Florentinu Perezu, predvode ga Kylian Mbappe i Eden Hazard, a u međuvremenu se pojavilo novo ime: Declan Rice.

Ovaj odnedavni engleski reprezentativac igrački je eksplodirao u posljednje vrijeme u West Hamu i sve ga se češće povezuje s prelaskom u Manchester United ovog ljeta.

Menadžer Uniteda Ole Gunnar Solskjaer u ovom polivalentnom defenzivcu vidi dugoročno rješenje za velikana s Old Trafforda i već je kontaktirao s West Hamom vezano za odštetu. Engleski mediji pišu kako su spremni ponuditi Čekićarima 50 milijuna funti.

No planove bi im mogao pokvariti – Zidane. Trener Reala, prema pisanjima dijela engleskih medija, oduševljen je zrelošću koju na terenu iskazuje ovaj mladić koji je u siječnju proslavio 20. rođendan i htio bi ga pošto-poto dovesti na Santiago Bernabeu.

U priči o Riceu ovo je svakako novi trenutak, koji njega približava odlasku iz Londona i istodobno nudi mogućnost West Hamu da pokuša iskamčiti još veću odštetu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider