Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lampardova željezna ruka

Procurio Chelseajev klupski pravilnik: Kazne za igrače su drastične

Chelsea je ove sezone zbilja ugodno iznenađenje pod vodstvom Franka Lamparda.

Na početku ove sezone Frank Lampard imenovan je za menadžera Chelseaja. Igračka ikona kluba sa Stamford Bridgea u prošloj je sezoni napravila dobar posao s Derby Countyjem, nakon čega su mu u Chelseaju odlučili dati priliku za izgradnju nove momčadi.

Lampard je odmah ubacio nekoliko klinaca koji oduševljavaju (Tammy Abraham, Callum Hudson-Odoi, Mason Mount, Fikayo Tomori), sa željom da oni budu okosnica nekog novog, modernijeg Chelseaja, a ujedno i garancija da će se Bluesi jednog dana ponovno boriti za trofeje.

Kako to već biva kad u momčadi postoji pregršt mladih igrača, potrebna je trenerova čvrsta ruka i čelična disciplina jer stvari vrlo brzo mogu izmaknuti kontroli.

Brutalna kazna za kašnjenje na trening

U skladu s tim ponaša se i Lampard, koji je u Chelseajev interni klupski pravilnik za ovu sezonu implementirao kazne za brojne prijestupe koje prvotimci naprave.

Najdrastičnija je sankcija čak 20.000 funti za kašnjenje na trening, što Lampard očito ne prašta.

Za svaku minutu kašnjenja na timski sastanak igrači će platiti po 500 funti, kašnjenje na zdravstveni tretman košta ih 2500 funti, a toliko plaćaju i ako zakasne na izvještaj s treninga ili na dolazak u klub na dan utakmice.

gol expired Vatrenima je dosta i neriješeno, ali naš stručnjak prognozira: Hrvatska će pobijediti divider

Zasad im ide odlično

Zvonjava mobitela za vrijeme zajedničkog ručka ili sastanka plaća se 1000 funti, a čak 5000 funti nepojavljivanje na određenim korporativnim aktivnostima.

U svakom slučaju, čini se da ovakav pristup itekako pali jer Chelsaju ide odlično. U Premierligi su trenutačno na trećem mjestu, a jednakim brojem bodova kao i drugoplasirani Leicester te bodom viška u odnosu na Manchester City. U skupini Lige prvaka imaju po sedam bodova oni, Ajax i Valencia i s te dvije ekipe vodit će bitku za prolaz u osminu finala.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider