Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rumunjski izbornik o utakmici

Piturca: Srbija i Austrija su za nas puno opasnije od Hrvatske

Nakon uspavanke Rumunja i Hrvata, Victor Piturca je priznao kako su mu glavi samo 'Srbija i Austrija', tj. kvalifikacije za SP. Ipak nije bilo njihovih nogometnih 'Aliena' Chivua i Mutua…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Dobro smo igrali u prvom poluvremenu, pokazali smo kvalitetu, nije važan rezultat, ovo je bio samo test', izjavio je za rumunjske medije.

I opet sve se vrti oko Interova obrambenog stupa. Christian Chivu jučer nije nastupio i to se uvelike osjetilo u određenim intervencijama rumunjske obrane. Piturca je razočaran reakcijom svojih štićenika nakon Raktitićeva centaršuta koji se pretvorio u gol.

>> Hrvatska pobjedonosno kroz Bukurešt

'Govorim igračima da se stanu na 17 – 18 metara, a kod prvog smo se gola povukli na šest metara i zbunili Lobonta. Srbija i Austrija su za nas puno opasniji od Hrvatske – nadam se da ćemo zapamtiti ove pogreške', rezimira rumunjski izbornik.

O Rumunjima je prozborio i naš novi kapetan Dario Srna.

'Fizički su snažna momčad. Prije par mjeseci sam bio na puno višem nivou, drago mi je da smo izborili pobjedu u ovim uvjetima. I n zaboravite da Srbija nije jača od Hrvatske', poslao je jasnu poruku Rumunjima Srna.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Izbornik otvoreno o kontroverznoj temi... ⚽

📸: Vlado Kos/CROPIX
Kalik je u 62. minuti utakmice protiv Šibenika efektnim udarcem, nakon lijepe asistencije Dominika Prpića, došao do svog ovosezonskog prvijenca. ⚽

📸: Duje Klarić/Cropix
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX
Kraj utakmice na Poljudu, uvjerljiva pobjeda Splićana za skok na prvo mjesto!

Opširnije ----> https://bit.ly/4dvNgKk