Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zahuktava se bitka

Mamić i Mišković uhvaćeni na tajnom sastanku: "Kako ste me nanjušili?"

U punom je jeku kampanja uoči nadolazećih izbora za Hrvatskog nogometnog saveza.

U jednom zagrebačkom restoranu na ručku su se, ovog utorka poslijepodne, našli Zdravko Mamić i Damir Mišković.

Samo po sebi to i nije neka vijest da nismo ušli u posljednjih mjesec dana uoči izbora za novog predsjednika HNS-a, a još je manje vremena ostalo (niti 10 dana) do isteka roka dokad kandidati za predsjednika moraju predati svoje kandidature.

Onaj koji želi u predsjedničku utrku, mora predati potpise od najmanje devet županijskih nogometnih saveza pa je ovih dana (a i puno otprije) na terenu prava bitka kako doći do potrebnih potpisa. Javno je objelodanjeno na koji način je to Davoru Šukeru uspjelo u Šibeniku.

Stoga nije teško pogoditi i razlog zbog kojeg su se, pišu 24 sata, sastali Mamić i Mišković.

Kome podrška iz Istre, Kvarnera i Like?

Prije nekoliko dana Dario Šimić je izjavio kako planira obaviti razgovor s Damirom Miškovićem jer bi njegova podrška mogla biti ključna. Neslužbeno, Mišković je taj čiju će riječ u konačnom odabiru poslušati tri županijska nogometna saveza (Istarski, Primorsko-goranski i Ličko-senjski).

Ne znamo je li Mamić preduhitrio Šimića po pitanju razgovora s Miškovićem, ali poznato je kako je bio iznenađen kad je shvatio da su ispred restorana novinari.

"O, pa kako ste me nanjušili", upitao je novinare, pomogao Miškoviću da odjene kaput, a na upit vezan uz izbore u HNS-u odgovorio je:

"Ljubavi, nemoj se ljutiti, ali zaista ne bih ni slova o tome. Dobro sam, hvala na pitanju", poručio je Mamić i sjeo u automobil nakon čega ga je tjelohranitelj odvezao.

Malo je čudno da se s Miškovićem nije sastao Šuker već Mamić koji službeno nije u HNS-u. Ovakvi sastanci definitivno idu u prilog svima onima koji tvrde da je stvarni gazda hrvatskog nogometa Mamić, a Šuker čelni čovjek samo na papiru...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider