Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi konkretni potezi

Istra protiv Rijeke i Hajduka bez gledatelja, Varaždin i Rijeka obustavili prodaju ulaznica!

Istra 1961 u subotu 14. ožujka u Puli će ugostiti Rijeku, a tjedan dana kasnije na stadionu Aldo Drosina gostovat će Hajduk.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sukladno preporuci Stožera civilne zaštite i mišljenju Županijskog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije te odluci Hrvatskog nogometnog saveza o nastavku natjecanja, iz pulskog nogometnog prvoligaša izvijestili su kako će se utakmice 27. i 28. kola HNL-a na rasporedu 14. i 21. ožujka odigrati bez prisustva gledatelja.

Istra 1961 u subotu 14. ožujka u Puli će ugostiti Rijeku, a tjedan dana kasnije na stadionu Aldo Drosina gostovat će Hajduk.

"Obje utakmice igrat će se bez prisustva gledatelja te neće biti prodaje ulaznica", priopćili su iz pulskog prvoligaša.

gol expired Nakon Talijana i Španjolci zatvorili stadione: Real, Barcelona i ostali pred praznim tribinama divider

Varaždin protiv Dinama bez gledatelja?

Istarski Zavod za javno zdravstvo objavio je u utorak posebne preporuke radi sprječavanja epidemije koronavirusa kojima se, među ostalim, do daljnjeg odgađaju svi skupovi na otvorenome i u zatvorenim prostorijama, od dječjih priredaba i rođendana, preko sportskih, kulturnih, poslovnih i drugih događaja, do izleta.

Odluka Istre 1961 bila je tek prva jer naknadno su se javili i Rijeka i Varaždin. Jedni i drugi obustavili su prodaju ulaznica za svoje iduće domaće utakmice.

Varaždin će u nedjelju 15. ožujka ugostiti Dinamo (na prošloj utakmici tih klubova u barokonom gradu bilo je prisutno gotovo pet tisuća gledatelja), a tri dana kasnije Rijeka će biti domaćin Osijeku u utakmici polufinala Kupa. I Varaždinci i Riječani obustavili su prodaju karata za te dvoboje.

gol expired Kao kap koja je prelila čašu: Napadač Sassuola poslao snažnu poruku nakon koje je zaustavljena Serie A divider

Hajduk bez gledatelja, ali zbog pirotehnike

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 15 sati igraju protiv Intera iz Zaprešića na Poljudu u sklopu 27. kola HT Prve lige. Prva je to od dvije prvenstvene utakmice koja će se igrati pred praznim tribinama zbog kazne koju je HNK Hajduk dobio zbog prekršaja počinjenih na utakmici Hajduk - Dinamo odigranoj 4. ožujka.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX
Kraj utakmice na Poljudu, uvjerljiva pobjeda Splićana za skok na prvo mjesto!

Opširnije ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Marko Livaja zaokružio je poker Hajdukovih golova u mreži Šibenika ⚽️⚽️⚽️⚽️
Toni Kukoč je ove nedjelje prvo gledao kako Split ruši Crvenu zvezdu na Gripama, a zatim je sjeo u automobil i došao pogledati Hajdukov trijumf protiv Šibenika. 

📸Nikola Brboleža, Duje Klarić/CROPIX