Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gledanje legendarne utakmice

I staro i mlado: Na splitskom Zvončacu održano veliko druženje navijača Hajduka

Veliki broj pristaša Hajduka subotnje poslijepodne i večer proveo je na splitskom Zvončacu.

U parku u splitskom kvartu Zvončac ove subote održano je veliko druženje navijača Hajduka.

Okupile su se stotine navijača različitih generacija, od onih najmlađih do onih u jeseni života, a prisutne su bile i neke legende velikana s Poljuda.

Za djecu je svakako najzanimljivija bila izrada i bojanje transparenta koji će se naći na dječjem ulazu (U) na derbiju Hajduk - Dinamo iduće subote na Poljudu.

Druženje je počelo u 18:00, a u 20:45 se, kako je i najavljeno, na velikom platnu počela prikazivati legendarna utakmica iz 1984. godine, Hajduk - Sparta Prag.

Splićani su tada onim legendarnim golom Blaža Sliškovića iz skraćenog kornera izborili plasman u polufinale Kupa Uefa, a svim navijačima koji su došli na Zvončac ovo je bila jedinstvena prilika da porazgovaraju s nekima od aktera te utakmice, jer prisutni su bili Ivan Gudelj, Zoran Vulić i Dragutin Ćelić.

S navijačima se družio i aktualni dopredsjednik Hajduka Lukša Jakobušić, a došao je i prvotimac Stanko Jurić.

Cijelo to vrijeme navijači su se učlanjivali u Hajduk i priključivali projektu "Za sva vrimena", a kako je sve to izgledalo pogledajte u fotogaleriji.

Juventus pobjedom krenuo u obranu Scudetta, Ronaldu VAR poništio pogodak Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Juventus (Foto: AFP) +1 Alex Sandro i Roberto Inglese (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider