Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Publika ih nosila

Dinamo je ovakvu atmosferu čekao godinama, ali niti to nije pomoglo

Modri nisu uspjeli po šesti put izboriti plasman u najjačem klupskom natjecanju svijeta...

Igračima, stručnom stožeru i čelnicima Dinama ispunila se želja da u uzvratnoj utakmici play-offa Lige prvaka bude što puniji.

Navijači Modrih odgovorili su na način da su pokupovali sve dostupne ulaznice i stigli na Maksimir bodriti prvotimce Nenada Bjelice u pohodu na sedmi nastup u najcjenjenijem klupskom natjecanju svijeta. Ukupno ih okupilo 28.137.

Puni Maksimir na utakmici Dinama nije se dogodio još od utakmice s azerbajdžanskim Nefčijem u drugom pretkolu Lige prvaka 2011. godine, no treba napomenuti kako su tadašnjoj posjeti kumovale i simbolične ulaznice za sjevernu i istočnu tribinu po cijeni od jedne kune.

Još uoči utakmice rijeke Dinamovih navijača slijevale su se prema Maksimiru, svi su bili odlično raspoloženi i optimistični.

Sve je proteklo bez incidenata, baš kao i na samom dvoboju gdje su zvučnu kulisu stvarali Bad Blue Boysi sa sjeverne tribine maksimirskog stadiona, dajući podršku Bjeličinim igračima.

Boysi nisu s pjesmom prestajali niti nakon što su Švicarci izveli veliki preokret unutar dvije minute, ali je nakon tih Hoarauovih pogodaka atmosfera na ostalim tribinama ipak dobrim dijelom splasnula.

Kako je to izgledalo, pogledajte u foto-galeriji.

Gledaj utakmice na programima Planet sport, na Vip i B.net TV-u!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider