FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Bellator je respektabilan

Cro Cop želi osvetu, a onda... "Bilo bi lijepo da završi karijeru pobjedom protiv Fedora"

Počinju pripreme za borbu koja će se 25. svibnja dogoditi u Londonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mirko Filipović oduševio je fanove nakon što je pristao na meč u drugoj najjačoj američkoj organizaciji slobodne borbe - Bellatoru!

Cro Cop će se protiv još jednog bivšeg UFC borca, Roya Nelsona s kojom ima neraščišćenih računa.

Naime, američki teškaš najteži je Mirkov MMA protivnik još od 2011. kada su se ova dva borca posljednji put borila. Slavio je Nelson nakon što je sudac prekinuo borbu u trećoj rundi.

"Mirko je definitivno u ovom trenutku bolji borac od Nelsona. Nelson je imao svoj peak 2010. i 2011. ali nakon toga je nanizao dosta poraza, kasnije je našao novu kuću za svoje borbe, a to je Bellator. U zadnjem je meču izgubio od Mitrionea u tom grand priju teškaša", istaknuo je Igor Pokrajac za Dnevnik Nove TV.

"Bellator nisu samo stariji borci"

Bila je to pretposljednja borba Cro Copa u UFC-u, a mnogi su mislili i posljednja u njegovoj veličanstvenoj karijeri. Mirko se tada okrenuo borbama u Japanu uz povratak kick-boks mečevima. Ipak, nakon svega ponovo ćemo ga gledati u Bellatoru.

"Bellator nisu samo stariji borci, normalno da još uvijek da primat ovog trenutka drži UFC, jer teško je držati primat, i onda neki borci završavaju u drugim organizacijama, europskih , ali iz Bellatora vrhunski borci dolaze u UFC", naglašava Pokrajac.

Nakon što je Bellator objavio borbu, na društvenim se mrežama oglasio i Nelson. Nije bio previše "pričljiv", već je samo poručio "Back to work".

Inače, Filipović se u Bellator vratio jednokratno odnosno samo zbog ove borbe.

"Ja sam se, da naglasim, dogovorio za jednu borbu, samo jednu borbu sam potpisao ugovor iz razloga što neću nastupiti u Japanu kao što sam planirao u četvrtom mjesecu. Oni su tu borbu pomakli... Tako da sam ostao bez nekog jako protivnika i opcija da se borim sa Nelsonom je zapravo izvrsna za mene", još u ponedjeljak je u Dnevniku Nove TV pričao Cro Cop.

Pokrajac navija za revanš s Fedorom

Kakvi su izgledi za duži ugovor i borbu s Fjodorom pitali smo i našeg stručnog komentatora.

"Ako je već potpisao na tu jednu borbu i već ima zakazane borbe u Rizinu, ali bi bilo lijepo vidjeti da Mirka još jedanput protiv Fedora, da izbriše taj poraz i zaključi 2018. i kraj svoje karijere sa borbom protiv Fedora", poželio je Pokrajac.

Inače, nakon borbe s Nelsonom, Mirka već 29. srpnja čeka borba na Rizinu u Tokiju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider