Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Teren u idealnom stanju

Vatreni trenirali u Omišu, obožavateljima glavne zvijezde Rakitić i Perišić

Hrvatska je na Poljudu do sada igrala 12 puta i pritom upisala samo jednu pobjedu, protiv Gruzije.

Nakon što se okupila u Splitu uoči nastavka kvalifikacija za EURO 2020. i utakmica protiv Mađarske i Walesa, hrvatska nogometna reprezentacija je odradila trening u Omišu.

Vatreni će u Omišu odraditi dva zatvorena treninga, a potom slijedi dvoboj Hrvatska - Mađarska u četvrtak na Poljudu. Tri dana kasnije Vatrene u Cardiffu očekuje utakmica protiv Walesa.

Teren na stadionu Anđelko Marušić Fereta dočekao je svjetske doprvake u idealnom stanju. Naime, Omišani su uložili maksimalan trud kako bi travnjak bio savršen i na njega gotovo četiri tjedna nitko nije izašao.

Izbornik Zlatko Dalić za nadolazeće utakmice ne može računati na ozlijeđenog Andreja Kramarića, no vratio se Ivan Rakitić koji je propustio zadnje dvije akcije Vatrenih.

gol expired Dalić nema (puno) problema pred okršaj s Mađarskom na Poljudu divider

Upravo je Rakitić, uz Ivana Perišića, bio najtraženiji za fotografiranje i autogram uoči treninga u Omišu.

Hrvatska je na Poljudu do sada igrala 12 puta i pritom upisala samo jednu pobjedu, protiv Gruzije u kvalifikacijama za EP 2012. godine (2:1).

Posljednji put u Splitu je bila domaćin u lipnju 2015. u kvalifikacijama za EP 2016. godine. Utakmica je odigrana pred praznim tribinama, Hrvatsku je u vodstvo doveo Mario Mandžukić u 11. minuti, a izjednačio je s bijele točke Candreva u 35. minuti. Nažalost, ovu je utakmicu obilježio jedan od najsramotnjih događaja u hrvatskom nogometu. Na travnjaku Poljuda osvanuo je kukasti križ. Huligani su prije utakmice ušli na poljudski travnjak i posuli travu kemikalijom, te tako iscrtali kukasti križ.

Hrvatska reprezentacija trenutačno vodi na ljestvici skupine E sa 10 bodova, ispred Slovačke i Mađarske koje imaju po bod manje. Wales je četvrti sa šest bodova, a na začelju je Azerbajdžan koji ima jedan bod, a osvojio ga je upravo protiv Hrvatske u rujnu.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider