Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
U formi Vlašić, Brekalo, Barišić...

Dalić nema (puno) problema pred okršaj s Mađarskom na Poljudu

Hrvatska nogometna reprezentacija u Omišu je odradila prvi trening u sklopu mini-priprema za dvoboj s Mađarskom koji se u četvrtak 10. listopada igra na Poljudu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nikola Vlašić najveći je zalog optimizma Zlatka Dalića uoči Mađarske i Walesa, jer nakon eksplozije protiv Slovačke i potvrde kvalitete i protiv Azerbajdžana, odličnu formu preselio je i na klupsku razinu.

Između dva reprezentativna ciklusa, odigrao je šest od sedam utakmica svog CSKA i u njima praktički briljirao: zabio je tri gola te tome dodao još i tri asistencije.

I druga Dalićeva mlada uzdanica, Josip Brekalo, pruža kvalitetne igre u svom Wolfsburgu.

Nakon Slovačke i Azerbajdžana igrao je u svim utakmicama svoje momčadi, a u njima je postigao 1 pogodak i ubilježio tri asistencije.

Hrvatski navijači na Poljudu (Milan Sabic/PIXSELL) VIDEO Hrvatska pregazila Mađare u povratku na krcati Poljud: Euro je sve bliže! divider

Modrić stigao nakon golčine za Real

Kapetan Luka Modrić također ulazi u kategoriju pozitivnih vatrenih priča, jer zbog ozljede je propustio samo četiri utakmice, nakon kojih je zaigrao u sljedeće tri, a još ljepši podatak je da je u posljednjoj utakmici - zabio i pogodak.

Ivan Perišić u Bayernu ima malih problema s ozljedom, ali generalno gledajući, dolazak u Bavarsku pozitivno se reflektirao na formu. Brozović, pak, naprosto briljira u Interu, a Dalića posebno može veseliti forma lijevog beka Borne Barišića.

Igrao je u gotovo svim utakmicama svog Rangersa, a u njima ubilježio odličan učinak. Uz jedan pogodak, ubilježio je tri asistencije.

Glavni problem je Rakitićev klupski status

Glavni problem je i dalje upitan klupski status dokapetana Ivana Rakitića. Ubilježio je, doduše, pet nastupa od sedam mogućih, ali prosječna minutaža je daleko od idealne: tek 20 minuta po utakmici.

Također, Ante Rebić u posljednje vrijeme uopće ne igra za Milan. Situacija Dejana Lovrena još je teža. Nastupio je tek u jednoj od šest utakmica Liverpoola, ali ako ništa drugo, onda je dobro da je to ujedno bila utakmica ovog vikenda i to važan susret protiv Leicestera.

Generalno gledajući, Dalićeva situacija nije problematična. Njegovi Vatreni Mađarsku i Wales dočekuju u solidnoj formi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider