Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
izgleda prekrasno

HNS iznenada promijenio kamp u Kataru: Vatreni se sele u carstvo luksuza

HNS je odabrao novi kamp za Vatrene na Svjetskom prvenstvu.

Hrvatski nogometni savez prije nekoliko dana je objavio lokaciju kampa Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Savez se prvotno odlučio za hotel Dustin, no stigla je promjena. HNS je ipak odabrao hotel Hilton, jedan od najskupljih i najluksuznijih hotela u Kataru.

''Uz hotel Hilton vezan je trening centar Al Ersal 3, istovjetan trening centru Al Ersal 2, na kojem je reprezentacija trenirala tijekom boravka na prijateljskom turniru u Dohi.

Superiorni uvjeti u trening centru, u odnosu na centar Al Gharafa koji je bio vezan za hotel Dusit, jedan su od presudnih faktora za promjenu kampa. K tomu, Hilton Doha jedan je od samo pet hotela, među 40 ponuđenih u Fifinom katalogu, koji ima svoju plažu odnosno ugodno vanjsko okruženje hotela'', tako je opisao HNS na svojoj službenoj stranici.

"Dusit je izvrstan hotel koji je zadovoljavao sve naše uvjete, no kada se ukazala prilika rezervirati ovaj kamp, brzo smo reagirali, napravili inspekcijski posjet i brzo se sve dogovorili s izbornikom i kapetanom, koji su podržali tu promjenu.

Glavna prednost je trening centar koji je puno bliže hotelu i koji ima bolje uvjete za igrače, a to nam je bio prioritet u izboru", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Zlatko Dalić oduševljen

"Sjajno je Savez reagirao u manje od 24 sata, čim se ukazala ta šansa da uđemo u Hilton.

Dusit je odličan hotel, ali ovdje imamo objektivno puno bolji trening centar, s kakvim smo se upoznali tijekom ove akcije i koji će nam zaista osigurati savršene uvjete za rad. K tomu, igračima će biti puno ugodnije kada mogu na svježem zraku popiti kavu i družiti se tijekom dana, što je u klasičnim gradskim hotelima poput Dusita puno teže.

Kako je FIFA omogućila samo pet hotela tog profila, jako smo zadovoljni da smo sada rezervirali jedan upravo takav. Ovo je velika pobjeda hrvatske delegacije te čestitam rukovodstvu i ekipi iz administracije HNS-a na obavljenom poslu", izjavio je izbornik Zlatko Dalić.

Hotel Vatrenih ima pet zvjezdica, vanjski bazen i plažu uz more. Hrvatskim nogometašima na usluzi će biti i fitness centar, uz sve to tu su, naravno, i restoran, barovi, spa-centar…

Na portalu Booking.com najskuplja opcija jedne noći u hotelu košta 12 tisuća kuna, a najjeftinija oko dvije tisuća kuna.

Zlatko Dalić o Svjetskom prvenstvu


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider