Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Inter se ne odbija'

Kovačić odletio za Milano: 'U šoku sam...'

Matea Kovačića još samo liječnički pregled dijeli od potpisa ugovora s milanskim Interom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamov je prihvatio ponudu Nerazzurra u visini od 11 milijuna eura plus bonusi i 18-godišnji veznjak zadnjeg dana prijelaznog roka trebao bi se obvezati na vjernost Interu do ljeta 2017. godine.

>> Bomba iz Maksimira: Kovačić prodan Interu za 11 milijuna eura!

"Vjerujem da je liječnički pregled samo formalnost", oglasio se Kovačić netom uoči sinoćnjeg polaska za Milano privatnim zrakoplovom Interova predsjednika Massima Morattija:

"Sve se dogodilo jako brzo i još sam u šoku, ne znam uopće što bih rekao... Dinamo je moj klub i moj dom pa mi je teško otići, ali ponuda kluba kao što je Inter, jedan od najvećih na svijetu, jednostavno se ne odbija", kazao je Kovačić, a prenosi Dinamova službena web-stranica.

Za mjesto u veznom redu morat će se izboriti pored već provjerenih klasa (Cambiasso, Guarin, Mudingayi, Gargano), a bit će mu olakšano utoliko što se Inter u ovom prijelaznom roku riješio već dvojice graditelja igre (Sneijder je otišao u Galatasaray, a Coutinho u Liverpool).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Izbornik otvoreno o kontroverznoj temi... ⚽

📸: Vlado Kos/CROPIX
Kalik je u 62. minuti utakmice protiv Šibenika efektnim udarcem, nakon lijepe asistencije Dominika Prpića, došao do svog ovosezonskog prvijenca. ⚽

📸: Duje Klarić/Cropix
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX
Kraj utakmice na Poljudu, uvjerljiva pobjeda Splićana za skok na prvo mjesto!

Opširnije ----> https://bit.ly/4dvNgKk