Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mamić prekršio obećanje

Bomba iz Maksimira: Kovačić prodan Interu za 11 milijuna eura!

Dinamo i Inter postigli su dogovor oko odlaska mladog Matea Kovačića u Milano!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kovačić je u srijedu navečer napustio pripreme Modrih i zaputio se prema novoj destinaciji.

Nakon što je Interu propao transfer Brazilca Paulinha predsjednik Massimo Moratti nije gubio vrijeme, te je svojim privatnim zrakoplovom poslao svoje ljude u Zagreb po 18-godišnjeg Kovačića. Dogovor je vrlo brzo postignut, a talijanski mediji prenose da je Inter Dinamu platio odštetu od čak 11 milijuna eura!

Transfer su potvrdila oba dva kluba, tako da će Kovačić u četvrtak, nakon što spomenutim privatnim zrakoplovom predsjednika Morattija sleti u Milano, obaviti liječnički pregled, nakon kojeg će postati suigrač drugom mladog hrvatskom igraču, Kaštelaninu Marku Livaji.

Ovih dana talijanski mediji pisali su o interesu Intera za Lukom Modrićem, a prije nego ta priča dobije nastavak, dres Nerazzurra obući će Kovačić, koji će na proljeće (6. svibnja) proslaviti 19. rođendan.

Ovim transferom po tko zna koji put nevjerodostojnima su se pokazale riječi Zdravka Mamića, koji je najavljivao kako neće biti prodaje glavnih igrača. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider