Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ponovo u Rovinju

Stigli nalazi magneta za dvojicu Vatrenih: Jedna dobra i jedna loša vijest za Dalića

Hrvatska reprezentacija odradila je prvi trening po povratku iz Engleske.

Dvojica hrvatskih reprezentativaca u ponedjeljak su imala zakazan pregled magnetskom rezonancijom. Dejan Lovren i Borna Barišić propustili su uvodni susret Hrvatske na Europskom prvenstvu, a za drugi izbornik Zlatko Dalić dobio je dobru i lošu vijest.

Borni Barišiću pronašli su manji edem unutar mišića LS područja, zbog kojeg je pošteđen današnjeg treninga u 18 sati u Rovinju i to je loša vijest. Dobra je pak to što je Lovren dobio zeleno svjetlo za povratak u puni trening i danas je trenirao s ostatkom momčadi.

Deki spreman, Barišić bi trebao biti uskoro

Nije poznato hoće li Barišić biti na raspolaganju za Češku jer se utakmica igra 18. lipnja, međutim do „svojih“ Škota trebao bi biti okej.

Bilo bi šteta da Borna propusti i taj susret 22. lipnja jer će njegovo poznavanje škotskog nogometa, u čijoj ligi zarađuje za kruh, biti ključno za Dalićev plan za posljednju utakmicu u skupini.

“Barišić je po dolasku u Rovinj preskočio dva treninga zbog ozljede koju je vukao iz Škotske. Nažalost, nije u stanju u kakvom je bio cijelu godinu u svom klubu. To je hendikep i peh, osobito jer igramo u Škotskoj, na njegovu terenu”, rekao je Dalić na današnjoj konferenciji za medije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider