Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Španjolski Purger

Pogledajte kako je najpopularniji Španjolac u Hrvatskoj najavio utakmicu protiv Vatrenih

Dani Olmo na Instagramu je otkrio koliko mu znači ova utakmica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska i Španjolska doznale su posljednjeg dana razigravanja po skupinama na Europskom prvenstvu kako će se susresti već u osmini finala. Hrvatska je još u utorak osigurala drugo mjesto skupine D, a Španjolci su jučer pregaziili Slovačku 5:0 i potvrdili plasman s drugog mjesta skupine E.

Mnogi hrvatski navijači vjerojatno su odmah pomislili na Danija Olma, bivšeg igrača Dinama i španjolskog reprezentativca, koji će vrlo vjerojatno biti na travnjaku od 1. minute u ponedjeljak, 27. lipnja u Kopenhagenu.

Ujedinjenje s bivšim suigračima

Olmo je po završetku utakmice u srijedu na društvenim mrežama otkrio koliko mu znači ova utakmica:

"Velika i poseban utakmica," napisao je Dani na Instagramu, a mi ćemo mu oprostiti malu gramatičku pogrešku jer već godinu dana ne živi u Lijepoj našoj.

Svejedno, svaka čast, vjerujemo kako će i njegovim bivšim suigračima iz Dinama, Dominiku Livakoviću, Jošku Gvardiolu, Bruni Petkoviću i Luki Ivanušecu biti drago što će ga vidjeti.

Dani će Enriqeu imati što reći uoči okršaja s Hrvatima, a bivšem dinamovcu ovo će biti prvi okršaj protiv Vatrenih. Znanje koje je prikupio za života u Zagrebu upotpunio je najsvježijim informacijama jer prati i navija za Vatrene od prvog dana Eura.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider