Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uh, uh...

Stadion je zanijemio: Jedan od najboljih ruskih igrača nezgodno pao poslije skoka, iznijeli ga na nosilima!

Rusija je u drugom kolu skupine B došla do prvih bodova na Europskom prvenstvu.

Reprezentacija Rusije pobijedila je Finsku u drugom kolu skupine B Europskog prvenstva i stigla do prvih bodova, zakompliciravši potpuno situaciju u ovoj grupi.

Sredinom prvog poluvremena Rusi su ostali bez vrlo važne karike, jednog od svojih najboljih igrača. Mario Fernandes je u finskom šesnaestercu išao na jedan skok, loptu je uspio zahvatiti glavom, ali ne onako kako je htio, a pritom je jako nezgodno pao na leđa i ostao ležati.

Mnogi su se na stadionu uhvatili za glavu jer svima su još uvijek svježe scene s nemilog događaja s prve utakmice ove grupe, kada je Christian Eriksen se srušio na travnjak u utakmici Danska - Finska uslijed srčanog zastoja.

Nagradni natječaj Osvojite dres Hrvatske! Potrebno je samo malo kreativnosti divider

U ovom slučaju nije se radilo o nikakvim kardiovaskularnim problemima već o strahu od loma vrata odnosno vratne kralježnice. Utrčala je odmah liječnička ekipa ruske reprezentacije, imobilizirali su mu vrat i na nosilima je iznesen s terena. Odmah je i prebačen u bolnicu u Sankt Peterburgu.

Fernandes je inače Brazilac, rođen je u Brazilu 1990. godine u gradu Sao Caetano do Sul. U klubu Sao Caetano počeo je igrati nogomet, kad je imao 19 godina prešao je u Gremio, a zatim je 2012. kao 22-godišnjak u velikom transferu za odštetu od 15 milijuna eura prešao u moskovski CSKA za koji i danas igra. U međuvremenu, poslije pet godina nastupanja u Rusiji dobio je njihovo državljanstvo i odlučio prihvatiti poziv da zaigra za rusku reprezentaciji, čiji je standardni desni bek proteklih nekoliko godina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider