Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Proslava turnira

Lud od sreće: Igrač Osijeka zamalo razvalio stol slaveći gol protiv favorita Eura

Nesretna gospođa u čudu je gledala kako mađarski strijelac i Kleinheisler drmaju njezino radno mjesto.

Mađari i Francuzi odigrali su 1:1 u Budimpešti u 2. kola Eura, a poslije prvih 45 minuta smiješila se najveća senzacija turnira. Mađari su imali prednost jednog gola, ali Francuzi su se u nastavku ipak uspjeli vratiti preko Antoina Griezmanna.

Malo prije kraja prvog dijela Mađari su senzacionalno zabili za 1:0 poslije niza promašenih prilika Francuza, a slavlje u režiji strijelca Attile Fiole i Osijekovog veznjaka Laszla Kleinheislera već sad nazivaju "proslavom turnira".

Prodrmali joj radno mjesto

Aktualni europski viceprvaci i prvi favoriti turnira dominirali su uvodnim poluvremenom, međutim Mađari su poslije jedne sjajne kontre u sudačkom dodatku poveli. Strijelac Fiola i Bjeličina „desetka“ sjurili su se prema navijačima i sudeći po reakciji teško su kontrolirali emocije.

Ispred tribine do koje su dotrčali, naime, sjedila je jedna gospođa za stolom, a kako spomenuti dvojac nije mogao do svojih navijača zbog njezinog radnog mjesta, malo su je prodrmali. Kad su im se priključili ostali suigrači pustili su sirotu tetu na miru i pohrlili navijačima u zagrljaj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider