Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Baš kao i u Riju

Nauljen i polugol prošetao ledenom stazom na -1 °C tijekom ceremonije otvaranja ZOI-ja 2018!

Pita Taufatofua ponovno je mamio poglede ljepšeg spola, nakon što je opet polugol prošetao ceremonijom otvaranja Olimpijskih igara, ali ovoga puta na temperaturi od -1!

Galerija Pita Taufatofua na otvaranju ZOI 2018 (Foto: AFP) Pita Taufatofua na otvaranju ZOI 2018 (Foto: AFP) Pita Taufatofua na otvaranju ZOI 2018 (Foto: AFP) +1 Pita Taufatofua na otvaranju ZOI 2018 (Foto: AFP)

Sjećate se sportaša iz pacifičke zemlje Tonge Pita Taufatofua? On je prije dvije godine na Olimpijskim igarama u Rio de Janeiru bez majice prošetao stazom na ceremoniji otvaranja i zatvaranja. Sada je to isto ponovio na otvaranju Zimskih olimpijskih igara u Pjončangu, ponovno bez ičega na sebi, osim tradiocionalne suknje.

Tada je predstavljao Tongo u taekwondou, a sada će na Zimskim olimpijskim igrama predstavljati svoju zemlju u skijaškom trčanju.

"Čudan je to osjećaj jer trebalo mi je 20 godina da se izborim za nastup u Riju, a samo jedna da dođem ovdje. No velika je čast biti u Pjongčangu", rekao je Pita Taufatofua.

On je ledenom stazom, na temperaturi od -1 °C, prošao golog i nauljena torza, te je kao i u Rio de Janeiru "ukrao šou". Doduše, zanimljiviji od njega bio je čin izlaska objiju korejskih olimpijskih reprezentacija pod jednom zastavom, no predstavnik Tonge sigurno je ponovno izmamio puno uzdaha ženske publike.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider