Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Curling i skijaški skokovi

Neka natjecanja u Pjongčangu počinju dan prije svečanog otvaranja

Iako Zimske olimpijske igre u Pjongčangu službeno počinju u petak, 9. veljače, već u četvrtak, dan prije svečanosti otvaranja, održati natjecanja u nekim sportovima.

Curling na ZOI (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Tako će u četvrtak na Zimskim olimpijskim igrama početi natjecanja u curlingu i skijaškim skokovima. U curlingu će natjecanja započeti mješovite ekipe iz SAD-a i "Olimpijski sportaši iz Rusije", zatim Kanade i Norveške, Južne Koreje i Finske te Kine i Švicarske.

U skijaškim skokovima u četvrtak će se održati kvalifikacije, a skakači su sa službenim treninzima započeli veću srijedu.

I u petak, prije svečanosti otvaranja, koja je na rasporedu u 12,00 sati po hrvatskom vremenu (20,00 po lokalnom), bit će održana natjecanja u curlingu (mješovite ekipe), slobodnom skijanju i umjetničkom klizanju.

U curlingu će na borilišta izaći momčadi Kanade i Finske, Kine i "Olimpijski sportaši iz Rusije", SAD-a i Južne Koreje te Švicarske i Norveške. Natjecanja u akrobatskom skijanju otvaraju skijaši, a umjetničkom klizanju klizači startaju s ekipnim natjecanjem (muški i parovi).
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider