Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Netko si je dao truda...

Nestale tek postavljene zastave Srbije i ostalih sudionica SP-a

Središnji zadarski trg, Narodni trg, jutros je osvanuo bez nacionalnih zastava 24 zemlje sudionice SP-a u rukometu a koje su tek izviješene jučer poslijepodne. Među njima je bila i zastava Srbije, pa se pretpostavlja da tu leži uzrok nestanka zastava.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iznad Trga je ostala visjeti samo užad na kojima su bile zastave. Zastave su bile povješane na četiri užeta prema četiri strane svijeta i netko ih je uklonio u toku noći.

Zadarska policija nema nikakvih podatkka jer nemaju dojavu o nestanku zastava te napominju da se ne radi o kaznenom djelu pa oni nemaju potrebe postupati, rekla je za Dnevnik.hr glasnogovornica PU zadarske Sandra Poljak Jurinčić. Na Narodnom trgu se nalazi i zadarsko Poglavarstvo, ali ni tamo ne znaju ništa o nestanku zastava.

>> Francuska u Areni, Srbi u Zadru

>> SP: Srpski izbornik najavio ostavku

Uoči prvenstva je već bilo jasno da će u Zadru, poznatom po 'vrućim navijačima Tornada', biti rizičnih situacija napretek ukoliko reprezentacija Srbije izbori ulazak u drugi krug Svjetskog prvenstva. Čim je postalo jasno da srpski reprezentativci dolaze pod 'Peku' na zadarskom višnjiku, oglasio se Tornado, čiji je predstavnik Jure Knežević poručio kako 'srpski navijači ni u kom slučaju nisu dobrodošli u Zadar'.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider