Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Mamić: Ako prodamo važnog igrača, dolazim u studio Nove TV i javno dajem ostavku

Izvršni dopredsjednik Dinama, Zdravko Mamić, izjavio je u emisiji '10 do 8' da će, ukoliko u sljedeće dvije godine Dinamo proda ijednog vitalnog igrača, doći u studio Nove TV i dati ostavku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mamić je ponovio riječi s jučerašnje konferencije za novinare prema kojima Dinamo u sljedeće dvije godine neće prodati ni jednog vitalnog igrača te da neće više biti nemoralnih ponuda. 

- Ranije smo to morali činiti kako bi strukturirali klub i vratili dugove koje smo naslijedili, a sada je taj posao završen. Od sada je važan samo rezultat, rekao je Mamić pred novinarima.

>> Mamić: Preklinjemo vas, napravite pravu navijačku atmosferu

Na pitanje kako komentira izjave kritičara prema kojima zapravo više ni nema koga prodati, Mamić je rekao da kritičari uvijek nađu nešto za kritizirati, no da je Dinamo dobio milijunske ponude za Mandžukića i Sammira te da su ih odbili.

- Ja tvrdim da će ovaj Dinamo biti najjači Dinamo ikada, ali to mislim u razdoblju od slijedeće četiri godine.

Upitan kako nakon onog verbalnog ispada, kada je prije godinu dana javno verbalno izvrijeđao novinare, misli dobiti podršku medija koju je danas zatražio, Mamić je odgovorio da se obračunavao s pojedincima.

- Ja nikad ne generaliziram, ja sam se tada obračunao s pojedincima. Ja medije nikad ne podcjenjujem, oni su korektivna snaga društva, ali u svakom žitu ima kukolja, kaže Mamić te dodaje da se upravo zbog odgovornosti i snage medija on na njih ponekad ljuti.

- Ljutiš se na onoga tko ti je važan, smatra Mamić.

Mamić je, inače, snažno stao u obranu izbornika Slavena BIlića, koji se nakon poraza od Engleske našao na udaru kritika. Mamić kaže kako se nadao da će taj brand Hrvatske, ljudi koji su godinama uveseljavali puk i pružali mu radost, ostati neokaljan, pogotovo stoga što je Hrvatska 5. reprezentacija na svijetu koja je izgubila od velesile. Zlonamjerne kritike Biliću okarkaterizirao je kao djelo mračnih umova.

- Ipak, čak i ako uslijede novi porazi, Bilić i igrači ne smiju, nemaju pravo otići. Moraju ostati jer su im građani dali preveliku važnost te moraju izdržati, kao i ja, rekao je Mamić.

Mamić se osvrnuo i na medijske napise o sukobu njega i njegovog brata Zorana s navijačima nakon utakmice mlade reprezentacije u Varaždinu.

- Nakon utakmice našli smo se s društvom u kafiću Branka Ivankovića i tamo je došlo do verbalnog kontakta između mene i jednog navijača, najvjerojatnije BBB-a, ali to je bilo sve.

Više o svemu u video prilogu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider