Naslovnica
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Naslovnica
Jubilarna epizoda

Utakmicu po utakmicu (20): Polarni HNL vikend - kako nama, tako i njima!

Vratio se Supersport HNL, vratio se i podcast Utakmicu po utakmicu i to s jubilarnom 20. epizodom.

S povratkom Supersport HNL-a na domaće travnjak vratio se i naš podcast Utakmicu po utakmicu, koji je došao do svojeg jubilarnog 20. izdanja na portalu gol.hr.

Ovaj ponedjeljak na tapeti je bilo "polarno kolo HNL-a", naši voditelji složili su se kako je ovo definitivno bio preran početak drugog dijela sezone, a njihove tvrdnje potvrdili su i rezultati, na čak tri utakmice nije pao nijedan gol...

Kalik najveći dobitnik Lekina dolaska

Najzanimljivije je bilo na Poljudu, gdje je Hajduk slavio golom Marka Livaje pri kraju utakmice te je uspio smanjiti zaostatak za Modrima na četiri boda. Bila je to prva službena utakmica Ivana Leke na klupi, a kao najveći dobitnik njegovog dolaska potvrdio se Anthony Kalik.

Na tom susretu domaćoj javnosti predstavio se i mladi Dominik Prpić, a činjenica da kraj njega Bili imaju još i Luku Vuškovića dovela ih je u sličnu situaciju kakvu je Dinamo imao kad su u klubu bili i Joško Gvardiol i Josip Šutalo.

Heroj Wilsonove ulice i Soldine kopačke

Utakmicu Osijeka i Rijeke obilježio je nastup Filipa Živkovića, talentiranog 16-godišnjaka kojemu je malo nedostajalo da zabije pobjednički gol i postane "najpopularniji tinejdžer u Osijeku."

Sa susreta Dinama i Gorice izdvojili su potez novog šefa Turopoljaca, Željka Sopića, koji je pri kraju prohladnog okršaja na Maksimiru završio samo u majici zafrkanih rukava.

Bilo je govora i o upravljačkoj krizi u Dinamu, odnosno o tome koliko je ona ostavila ili će ostaviti traga na rezultatu, a naši voditelji tu se slažu s tezom Samira Toplaka.

I za kraj pozabavili su se misterijem Vinka Solde, koji je na susretu Slaven Belupa i Istre imao velikih problema. Ispostavilo se kako su problem bile - prevelike kopačke!

Pogledajte cijeli podcast Utakmicu po utakmicu u priloženom videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider