Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Ivica: Staza je super, mogao bih iznenaditi u super G-u!

Naš najbolji skijaš s optimizmom najavljuje večerašnju utrku....

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zimske olimpijske igre već traju tjedan dana, ali udarne discipline Ivice Kostelića još nisu bile na rasporedu. Prije superkombinacije i slaloma večeras je na redu muški super G, u koji naš skijaš ulazi s puno optimizma.

'Jako mi se sviđa taj teren, kao izmišljen je za super G. Moja najveća očekivanja na ZOI bit će naravno u super-kombinaciji i slalomu, ali mogao bih biti dobar u super G-u,' izjavio je Ivica za Sportske novosti te dodao:

'Potajno se nadam da u super G-u mogu biti blizu vrha jer stvarno mi odgovara ta staza. Mislim da imam dobru priliku ako se zvijezde poklope.'

Ne puca na medalju, ali nada se visokom plasmanu.

'Cilj je biti među 20. U posljednje vrijeme bio sam dobar u ovoj disciplini, a u Val Gardeni, na stazi koja mi uopće ne odgovara, osvojio sam i prve bodove. Na temelju tih stvari mislim da bih mogao napraviti dobar rezultat. Meni doista odgovara što su ubacili super G prije kombinacije jer sam dobio još nekoliko dana skijanja po ovom terenu.'

Bojazan od ozljeda postoji i među skijašima, nakon horor spusta za skijašice.

'Ne mogu pobjeći od razmišljanja o nedjelji jer ipak je super-kombinacija moja najjača disciplina, ali prvo treba odraditi super G. Moram biti potpuno koncentriran na tu utrku jer svi smo vidjeli što se događalo na ženskom spustu, koliko je bilo padova. Strašno!', kaže najbolji hrvatski skijaš.

Super G za skijaše počinje u 20:30.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider