Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nisu skidali ruke jedno s drugog

VIDEO: Ronaldo ljubakajući s Paris Hilton proslavio transfer

Kako ga je vijest o transferu u Real za 94 milijuna eura zatekla na odmoru u Los Angelesu, Cristiano Ronaldo spojio je ugodno s korisnim i cijelu noć se zabavljao s bogatom nasljednicom - prvo u noćnom klubu, a potom i kod kuće...

S Paris Hilton i njezinom sestrom Nicky CR7 se sastao u klubu MyHouse. Internetska stranica s paparazzi sadržajima X17online.com objavila je da Portugalac i Amerikanka nisu skidali ruke jedno s drugog čitavu noć potkrijepivši to i sočnim fotografijama.

'Ljubakali su se cijelu noć. Njihov je stol zahtijevao ekstra konobara koji se nanosio ogromnih količina alkohola. Samo na šampanjac i piće Portugalac je potrošio 20.000 dolara', rekao je izvor iz MyHousea.

Mladi par napustio je noćni klub oko tri sata ujutro te se uputio do kuće Nicky Hilton. Ronaldo je dom mlađe sestre Paris napustio u pet sati ujutro. Okupljene paparazze pred kućom Ronaldo je ignorirao kao i njihova pitanja:

'Ronaldo, kako je bilo s Paris? Hodate li?'

Zanimljivo je to što je Ronalda Paris pokušala šarmirati i prošle godine, no tada se Portugalac pokazao sasvim nezainteresiran za Amerikanku. U međuvremenu se, čini se, dosta toga promijenilo.

.

.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider