Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Svi poludjeli za njim

Šaljivi Đoković zbog nove smicalice zamalo napravio veliku štetu!

Popularna društvena mreža zamalo je doživjela veliki kolaps, a krivac je najbolji tenisač svijeta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novak Đoković, koji ovog tjedna brani naslov na prestižnom i vrlo vrijednom turniru u Dubaiju, zadao je mnogo glavobolje administratorima na popularnoj društvenoj mreži Facebook.

Naime, najbolji tenisač svijeta svoje je fanove pozvao na zajedničko slikanje putem aplikacije na njegovom Facebook profilu. No, nakon samo dva sata, zbog ogromnog je interesa aplikacija morala biti povučena jer je prijetilo potpuni kolaps Facebooka, koji nije mogao izdržati toliku navalu. Čak 600.000 ljudi je u razmaku od dva sata poželjelo imati zajedničku fotografiju sa srpskom zvijezdom, ali aplikacija je zbog prevelikog interesa, morala biti ugašena. Fanovima se ispričao i sam Novak.

"Prijatelji, očigledno smo prejaki za Facebook, ali to je jer sigurno imamo najveću bazu navijača. Hvala vam od srca na tome. Napravili smo veliku gužvu u vrlo kratkom vremenu i odlučili su ugasiti aplikaciju na neko vrijeme. Radimo na tome da se čim prije vrati i nadamo se da ćemo uspjeti u tome kroz nekoliko sati ili dana, pa ćemo nastaviti s pokušajem izrade najvećeg navijačkog albuma na svijetu! Zbog toga sam jako uzbuđen," napisao je na svom Facebook profilu Đoković, koji je u srijedu teže od očekivanog, izborio četvrtfinale turnira u Dubaiju, na kojem brani naslov.

Nastavi čitati

Nastavi čitati