Naslovnica
SPORTOVI
Naslovnica
"Zaslužili smo ovo"

Niko Kovač izborio Ligu prvaka pa Francuzima pričao o hrvatskoj obali: ''Isto je...''

Bivši hrvatski izbornik odveo je momčad Monaca do izvanrednog uspjeha ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu posljednjeg, 38. kola Ligue 1, Monaco je izborio Ligu prvaka odigravši 0:0 kod Lensa. Momčadi Nike Kovača pomogla je Nica, koja je neočekivano slavila s 3:2 kod Lyona, iako je na poluvremenu gubila 2:1.

Bivši hrvatski izbornik uspio je odvesti mladu i talentiranu momčad Monaca do izvanrednog uspjeha. U drugom dijelu sezone uspjeli su dohvatiti finale Kupa protiv PSG-a i treće mjesto na prvenstvenoj tablici.

gol expired Kapetan Atalante zakačio se s Krunićem, a onda je naišao na Mandžukića i požalio divider

"Jako smo sretni. Ponosan sam na svoje igrače jer su odigrali izvanrednu sezonu. Nitko od nas nije očekivao da ćemo igrati finale Kupa i da ćemo sezonu završiti na trećem mjestu prvenstvene ljestvice", rekao je Kovač pa dodao kako su to zaslužili.

"Mislim da smo sve ovo zaslužili. Odigrali smo dobru utakmicu protiv neugodne momčadi kao što je Lens, kojemu čestitam na dobroj sezoni", kazao je.

"Ispunili smo cilj"

"Rekli smo na početku sezone da želimo igrati u Europi. Rekao sam da će nam za to trebati barem šest mjeseci napornog rada, ali već nakon Božića uspjeli smo ostvariti taj cilj", rekao je pa zahvalio svima u klubu na izvanrednom uspjehu.

"Ovo je uspjeh cijele momčadi, cijelog kluba i svima im čestitam na tome. Hvala im, sada se idemo odmoriti da sljedeće sezone budemo još jači", rekao je te otkrio kako sada odlazi na odmor u Hrvatsku.

"Idemo na odmor u Hrvatsku..."

"Sada ću se odmoriti sa svojom obitelji, prošlo je puno vremena otkako sam ih vidio. Nakon toga ćemo na odmor u Hrvatsku. Isti je krajolik, iste su plaže kao na jugu Francuske. 

Ondje ću provest slobodno vrijeme sa svojom obitelji i sigurno isprobati koje francusko vino", zaključio je Niko Kovač uz veliki osmijeh nakon uspješno odrađene sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider