Tenis
SPORTOVI
Tenis
U četvrtfinalu na Carlu Suarez Navaro

WTA Rim: Ivanović izbacila Šarapovu

Srpska tenisačica Ana Ivanović, 11. nositeljica velikog WTA turnira u Rimu, pobijedila je u osmini finala osmu nositeljicu, rusku tenisačicu Mariju Šarapovu 6-1, 6-4 nakon jednog sata i 19 minuta igre…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivanović je time zaustavila pobjedničku seriju Šarapove, koja je uoči nastupa u Rimu osvajala turnire na zemljanoj podlozi u Stuttgartu i Madridu. U Stuttgartu je Šarapova u finalu pobijedila upravo Anu Ivanović, nakon što je izgubila prvi set. Ovoga puta se 27-godišnja Ruskinja nije uspjela vratiti u meč, pa je Ivanović stigla do treće pobjede u 11. ogledu s Ruskinjom.

U četvrtfinalu će Ivanović igrati protiv Španjolke Carle Suarez Navaro, koja je bez borbe prošla Simonu Halep. Rumunjka je otkazala daljnji tijek turnira zbog ozljede lijeve strane trbušnog zida. Halep se nada da će joj dodatni dani odmora omogućiti da zaliječi ozljedu i nastupi na nadolazećem Roland Garrosu.

Kineskinja Li Na, druga tenisačica svijeta, svladala je u osmini finala Australku Samanthu Stosur 6-3, 6-1. U četvrtfinalu je čeka 10. nositeljica id omaća predstavnica Sara Errani koja je za nešto manje od dva sata igre svladala češku kvalifikanticu Petru Cetkovsku 6-4, 7-6(3). (TS)

 

WTA Rim, osmina finala:

Ivanović (11) – Šarapova (8) 6-1, 6-4

Radwanska (3) – Schiavone 6-4, 6-1

Errani (10) – Cetkovska 6-4, 7-6(3)

Li (2) – Stosur 6-3, 6-1

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider