Tenis
SPORTOVI
Tenis
Nekoliko mogućnosti

Keys ostala u igri za polufinale Mastersa, Kerber jako blizu

Najbolja svjetska tenisačica očekivano je slavila, a uvjerljiva je bila i Amerikanka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Amerikanka Madison Keys s uvjerljivih je 6:1, 6:4 svladala Slovakinju Dominiku Cibulkovu u dvoboju debitantica na WTA Mastersu u Singapuru te je zadržala izglede za plasman u polufinale završnog turnira osam najboljih svjestskih tenisačica.

Najbliže plasamanu u polufinale je Angelique Kerber koja je u 2. kolu Crvene skupine svladala Rumunjku Simonu Halep sa 6:2, 6:4.

Najboljoj svjetskoj tenisačici će u dvoboju 3. kola protiv Keys biti dovoljan jedan set za plasman u polufinale, dok će Amerikanka nastojati slaviti u dva seta što bi ju odvelo u nokaut fazu. Simona Halep će protiv Cibulkove također tražiti pobjedu u dva seta kako njezin plasman u polufinale ne bi ovisio o rezultatu drugog dvoboja.

I Cibulkova još uvijek može do polufinala uz uvjet da u dva seta svlada Halep, a to isto Kerber napravi protiv Keys.

U srijedu su u Singapuru na rasporedu dvoboji 2. kola u Bijeloj skupini. Od 13:30 po srednjoeuropskom vremenu sastaju se pobjednice iz prvog kola Čehinja Karolina Pliškova i Ruskinja Svjetlana Kuznjecova, dok će nakon njih na teren poražene iz prvih dvoboja Poljakinja Agnieszka Radwanska i Španjolka Garbine Muguruza.

Crvena skupina:

1. Angelique Kerber 2 2 0 4-1 4
2. Simona Halep 2 1 1 2-2 2
3. Madison Keys 2 1 1 2-2 2
4. Dominika Cibulkova 2 0 2 1-4 0

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider