Tenis
SPORTOVI
Tenis
Slijedi Federer

VIDEO Ćorićeva pobjeda nad Murrayjem odjeknula je svijetom!

Vijest da je hrvatski teniski 'wunderkind' Borna Ćorić razbio trećeg tenisača svijeta Andyja Murrayja u četvrtfinalu ATP turnira iz serije 500 u Dubaiju odjeknula je svijetom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Murrayja porazio tinejdžer", "Smireni Ćorić izbacio Murrayja", "Murray pretrpio šokantan poraz", "Tinejdžer Ćorić šokirao Murrayja", "Ćorić demontirao Murrayja", "Ćorić ponizio Murrayja"... To su samo neki od naslova kojima su svjetski mediji popratili uspjeh mladog hrvatskog tenisača.

VIDEO Senzacija: Borna Ćorić razbio Andyja Murrayja i ušao u polufinale!

Ćorić prvi nakon Nadala: 'Jedna od najvećih pobjeda'

Ćorić je u drugom međusobnom ogledu protiv Škota, koji ga je 2013. godine u Davis Cupu pobijedio sa 6:3, 6:0, 6:3, slavio sa 6:1, 6:3, a tome se nitko nije ni najmanje nadao.

Podsjetimo, Ćorić je u glavni ždrijeb vrlo jakog turnira upao nakon što je svoj nastup otkazao Philipp Kohlschreiber. Ćorić je poražen u posljednjem kolu kvalifikacija i već je bio spakirao kofere za odlazak iz Emirata, no Nijemac mu je omogućio nastup, što je naš tenisač iskoristio za ponavljanje najvećeg uspjeha u karijeri.

Ćorić je lani u Baselu, na turniru iste kategorije, također igrao u polufinalu, nakon što je pobijedio Rafaela Nadala u četvrtfinalu.

Suparnik u polufinalu bit će mu najbolji tenisač svih vremena - Roger Federer.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider