Tenis
SPORTOVI
Tenis
Pregazila Cornet

Venus Williams osvetila sestru i osvojila naslov u Dubaiju

Američka 33-godišnja tenisačica Venus Williams osvojila je WTA turnir u Dubaiju pregazivši u finalu Francuskinju Alize Cornet sa 6-3, 6-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cornet je prethodno u polufinalu izbacila mlađu sestru Williams i ujedno najbolju svjetsku tenisačicu Serenu sa 6-4, 6-4.

Sedmerostruka Grand Slam pobjednica i bivša najbolja tenisačica svijeta u Dubai je stigla s pozivnicom organizatora kao 44. na WTA ljestvici, te je stigla do trećeg naslova na turniru u isto toliko pojavljivanja. Prethodno je ovdje slavila 2009. i 2010. i ima savršen omjer pobjeda i poraza 15-0.

Bio je ovo 45. naslov u karijeri za Venus, kao i prvi od Luksemburga 2012. Isto tako bio je to njezin najveći naslov otkako joj je 2011. godine dijagnosticiran Sjögrenov sindrom.

"Imala sam dobar tjedan. Sve je sjelo na svoje mjesto. Posljednji sam naslov osvojila krajem 2012., dakle prije nekih 18 mjeseci. Dobar je osjećaj, to je sve što mogu reći", rekla je Venus.

Cornet je ostala na tri osvojena naslova, a ovo joj je bio sedmi finale u karijeri. (TS) 

WTA Dubai, finale:

V. Williams - Cornet 6-3, 6-0

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider