Tenis
SPORTOVI
Tenis
Potez za notes

Svaka čast: Pogledajte potez Đokovića kakav se rijetko viđa

Poznati su svi četvrtfinalisti ATP turnira u Miamiju, a najveće iznenađenje svakako je ispadanje trećeg nositelja, Švicarca Stanislasa Wawrinke od kojeg je sa 6:4, 3:6, 6:1 bolji bio Ukrajinac Aleksandr Dolgopolov.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iznenađenjem se može smatrati i ispadanje Davida Ferrera. Španjolca je sa 7:6, 2:6, 7:6 pobijedio Japanac Kei Nishikori.

Ostali favoriti bili su sigurni i posao su riješili u dva seta. Roger Federer je Richardu Gasqueta prepustio tek tri gema, Rafael Nadal Fabiju Fogniniju tek gem više. Jo-Wilfred Tsonga je protiv Andyja Murraya osvojio samo pet gemova, a najviše je 'problema' imao Novak Đoković koji je sa 6:3, 7:5 pobijedio Tommyja Robreda.

Inače, baš je u meču srpskog i španjolskog tenisača viđen fair-play potez kakav se rijetko viđa. U trećem gemu drugog seta pri izjednačenju na servis Robreda, sudac je za jednu loptu Španjolca krivo viknuo aut, nakon čega je Novak izbacio lopticu izvan terena. Sudac je rekao kako se poen mora ponoviti, što je izazvalo žestoku reakciju Robreda. Sve je smirio Đoković, koji je odlučio prepustiti poen protivniku. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider