Tenis
SPORTOVI
Tenis
Nadal uništio Lajovića

Kralj zemlje bez problema u četvrtfinale Roland Garrosa

Prvi tenisač svijeta Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale Roland Garrosa. U osmini finala imao je lagan posao, protivnik mu je bio Dušan Lajović koji je uhvatio svega četiri gema...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rafael Nadal nije imao baš nikakvih problema protiv 83. igrača svijeta, Srbina Dušana Lajovića. Lajović je upisao brz poraz 6-1, 6-2, 6-1 i najbolji nastup na Grand Slam turnirima okončao za tek nešto više od sat i pol porazom u četvrtom kolu.

Prvi nositelj dominirao je susretom od samog početka i nije dao nikakvu šansu protivniku. Osam puta mu je oduzeo početni udarac, s druge strane Lajović je uhvatio jedan break i Nadal je projurio dalje.

Veliki problem Lajoviću predstavljale su neprisiljene pogreške kojih je imao 43 dok je s druge strane vrlo teško dolazio do poena i upisao je samo devet winnera te je u cijelom meču uhvatio ukupno samo 33 poena, a Nadal ih je upisao čak 83.

U četvrtfinalu Nadal će igrati protiv svojeg prijatelja, petog nositelja Davida Ferrera koji je u četiri seta eliminirao Kevina Andersona.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider