Tenis
SPORTOVI
Tenis
'slomljen sam'

Šok na Roland Garrosu: Nadal održao 'najbolniju presicu u svom životu'

Rafael Nadal briljirao je u prva dva kola Roland Garrosa, no danas je na izvanrednoj konferenciji za novinare objavio razočaravajuću vijest...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Kralj zemlje' kako ga volimo nazivati, Rafael Nadal, odustao je od nastavka drugog Grand Slam turnira sezone Roland Garrosa zbog ozljede lijevog zapešća. Vijest je šokirala sve teniske zaljubljenike koji su bili oduševljeni njegovom izvedbom u uvodna dva kola.

"Već dva tjedna patim. Stigao sam s malo boli u Pariz, ali svakog dana je sve gore i gore. Mislio sam da ću moći igrati do kraja, ali jučer sam nastupio s jakom upalom zgloba. Jutros nisam mogao pomaknuti zglob. Snimio sam ruku i rezultati nisu ni najmanje dobri", rekao je Nadal na izvanrednoj konferenciji za medije.

"Zglob mi nije slomljen, ali ukoliko nastavim igrati to je jedna od stvari koja bi mi se mogla dogoditi. Ovo je moj najvažniji turnir u sezoni i riskirao sam igrajući u prva dva kola. Doktor mi je rekao da ruka neće izdržati još eventualno pet mečeva koliko bih trebao da osvojim turnir", otkrio je Španjolac.

"Ovo je jedna od najtežih konferencija za novinare u kojoj karijeri. Ovo je moj najdraži turnir, najvažniji u sezoni. Turnir za koji me vežu nevjerojatne uspomene i na kojem imam najviše šanse za naslov. Teško mi je ali znam da ću se dogodine vratiti", zaključio je Španjolac.

Zbog odustajanja devetorostrukog osvajača Roland Garrosa prolaz u 4. kolo izborio je njegov sunarodnjak Marcel Granollers.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider