Tenis
SPORTOVI
Tenis
'mislio sam da se šale'

Proveo 11 godina u komi, a onda ga je vijest o njegovom idolu šokirala!

Veliki ljubitelj tenisa, Španjolac Jesus Aparicio, štedio je novac kako bi mogao uživo vidjeti svog idola, Rogera Federera, u akciji na Wimbledonu. Bilo je to 2004. godine kada je nakon proslave 18. rođendana sudjelovao u prometnoj nesreći i pao u komu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aparicio je idućih gotovo 11 godina proveo u komi, a kada se probudio, 27. kolovoza, doživio je šok. Osim što je bio pod utjecajem svega što je propustio i što je 11 godina stariji, Aparicio je u jednom trenutku pitao: 'što je s Federerom?'.

"Slučajno sam se sjetio njega. Mislio sam da je već u mirovini, no kada su mi rekli da je s 34 godine drugi igrač svijeta i da je osvojio 17. Grand Slam titula mislio sam da se šale. Znao sam da je poseban, ali nikada nisam mislio da bi sve to mogao osvojiti", ispričao je Federerov veliki navijač.

Otkako je Aparicio pao u komu, Federer je osvojio tri Australian Opena, Roland Garros, pet titula u Wimbledonu i četiri na US Openu!

Španjolac se probudio iz kome tri dana uoči početka US Opena. Pratio je svaki Federerov meč, a posebno onaj u finalu s Novakom Đokovićem za kojeg nikada prije nije čuo.

"Bio sam iznenađen načinom na koji igra. Đoković je dobar igrač", rekao je nakon poraza švicarskog genijalca.

"Želim vidjeti jedan njegov meč prije nego se umirovi. Volio bih ga vidjeti kako podiže trofej za 18. Grand Slam naslov", zaključio je 28-godišnji Španjolac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider