Tenis
SPORTOVI
Tenis
Velika borba

Peta sreća za Dodiga: Prvi put u karijeri pobijedio Seppija

Hrvatski tenisač Ivan Dodig pobijedio je u susretu 2. kola ATP turnira Rogers Cup u Torontu Talijana Andreasa Seppija s 6:4, 3:6, 7:6 (5) nakon dva i pol sata velike borbe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Dodig je nakon četiri poraza konačno došao u Torontu i do prve pobjede u međusobnim dvobojima nad Seppijem, 51. igračem svijeta. Prvi set je dobio Dodig s 5:4, drugi je pripao Seppiju s 6:3, da bi u uzbudljivom trećem setu odlučivao tie-break. Talijan je poveo s 3:0 i 4:2, no požrtvovni Dodig je uspio sve preokrenuti i iskoristio je svoju prvu meč-loptu za veliku pobjedu i plasman u 3. kolo.

Dodig se pobjednički vratio na ATP Tour nakon više od dva mjeseca izbivanja zbog ozljede leđa, a u susretu 1. kola svladao je 10. nositelja, Amerikanca Johna Isnera sa 6:4, 6:7 (4), 6:3. Naš tenisač je posljednji dvoboj u pojedinačnoj konkurenciji odigrao još krajem svibnja kada je u 1. kolu Roland Garrosa predao dvoboj Španjolcu Marcelu Granollersu nakon samo četiri odigrana gema.

Međugorac u trećem kolu Toronta ide na boljega iz dvoboja petog nositelja Španjolca Davida Fererra i Amerikanca Michaela Russella.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider