Tenis
SPORTOVI
Tenis
Posrnuo u drugom kolu

Nastavlja se Čilićeva loša forma: Iznenađujući poraz u Barceloni

Marin Čilić je ponovno posrnuo, ovaj put je u drugom kolu ATP turnira u Barceloni od njega bio bolji Dominikanac Victor Estrella sa 6:4, 6:4 za sat i 20 minuta igre.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je naš najbolji tenisač bio četvrti nositelj i ujedno oslobođen igranja u prvom kolu, jednostavno nije još uvijek na razini koja bi mu garantirala sigurnost. A i treba uzeti u obzir da je sezona igranja na zemlji počela i Čiliću to nikad nije bila omiljena podloga, iako na njoj ima neke zapažene rezultate u karijeri.

A izgledalo je kao da će Marin pobijediti u prvom međusobnom susretu s tenisačem iz Dominikanske Republike jer uzeo mu je servis u prvom setu i poveo 3:1, ali odmah je i izgubio svoj servis i sve je krenulo nizbrdo. Estrella je kod 4:4 napravio još jedan break i potom bez izgubljenog poena na svom servisu stigao do seta.

U drugom je setu bila slična priča, samo je ovaj put Čilić prvo gubio servis kod 1:1, ali ga je odmah vratio i kod 2:2 se činilo da bi sve moglo biti u redu. No, kod servisa na 4:4 ponovno je uslijedila panika u glavi našeg tenisača i pokazao je boljke koje ga prate veći dio karijere, osim tijekom US Opena kad je prštao od samopouzdanja. Izgubio je servis, a kod 4:5 Estrella ponovno bez izgubljenog poena dolazi do gema, seta, meča i osmine finala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider