Tenis
SPORTOVI
Tenis
Ne zna gubiti

Nasljednica dobro 'oprala' Serenu i otkrila njenu tamnu stranu

Nadolazeća teniska zvijezda, 20-godišnja Amerikanka Sloane Stephens, "oprala" je prvu igračicu svijeta Serenu Williams (31) u intervjuu za magazin ESPN-a...

Stephens je na prvom Grand Slam turniru sezone, Australian Openu, šokirala svijet kada je u četvrtfinalu svladala 11 godina stariju sunarodnjakinju, koja ju je do tog trenutka hvalila na sva usta. No nakon toga je, tvrdi Stephens, njihov odnos "zaleđen".

''Nije prozborila nijednu riječ sa mnom od tog meča. Nije mi nijednom rekla bok, niti me pogledala, pa čak nije htjela biti ni u istoj prostoriji sa mnom. Mislim da to što me obrisala s Twittera govori dovoljno o njoj kao osobi'', rekla je Stephens.

Da ne zna podnijeti poraz mlađa sestra Williams pokazala je odmah nakon spomenutog meča kada je razbila reket. Nedugo nakon toga je na profil spomenute društvene mreže napisala "I Made You" (Ja sam te stvorila), što je jamačno bilo upućeno mladoj Stephens.

''U prvih 16 godina mog života Serena ni na koji način nije utjecala na moju tenisku karijeru. Tako da mi ne smeta što danas ne želi pričati sa mnom. To što je govorila da je moj mentor nema nikakve logike, jer njoj uopće nije stalo do mene'', otkrila je 17. igračica svijeta.

Zanimljivo, dok je odrastala Stephens je u svojoj sobi imala postere belgijske tenisačice Kim Clijsters, čiji je stil igre pokušala primijeniti svom tenisu.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider