Tenis
SPORTOVI
Tenis
Novo pravilo u tenisu

Nadal užasnut novom idejom: Onaj koji je to prihvatio nije baš pametan

Španjolski tenisač Rafael Nadal silno se naljutio na ideju koja će očigledno uskoro zaživjeti u svijetu tenisa, a to je odluka da razmak između poena može maksimalno potrajati 25 sekundi na ATP turnirima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poznato je od ranije da su Nadal i Novak Đoković dvojica tenisača koji uzimaju najdulju pauzu između dva poena. Ponekad je i pola minute premalo Nadalu da se pravilno pripremi za novi poen, ali je to i objasnio riječima.

''Kada pogledate najbolje poene u nekoj godini, to su onda u pravilu dugotrajne razmjene udaraca. To su nevjerojatno poeni, a ne asevi ili slično kratki poeni. Zbog toga je sasvim logično da uzimate veću pauzu, jer samo tako možete sve to ponoviti u idućem poenu'', rekao je Nadal i potom žestoko napao novo moguće pravilo.

''Ma to je užasno, to pravilo ide protiv tenisa. Zar stvarno mislite da se takva dva sjajna poena mogu vezati s tako malom pauzom između, od tih 25 sekundi? Ne mogu, nema šanse. Onaj koji je prihvatio ovakvo pravilo nije baš pametan. Barem po mom mišljenju'', rekao je Nadal. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider