Tenis
SPORTOVI
Tenis
Nakon šest godina

Martina Hingis se vratila tenisu i pomela našu Dariju Jurak

Bivša broj 1 ženskog tenisa Martina Hingis vratila se u noći sa srijede na četvrtak profesionalnom tenisu u igri parova. Prva žrtva bila joj je hrvatska tenisačica Darija Jurak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon svega 51 minute igre Daniela Hantuchova i Martina Hingis slavile su sa 6:1, 6:1 protiv Jurak i njene nove partnerice iz Njemačke Julije Görges. Meč nije ponudio, kako rezultat i oslikava, nikakvu neizvjesnost, ponajviše zahvaljujući sjajnoj igri na reternu slovačko-švicarske kombinacije.

Jurak i Görges osvojile su tek 41 posto poena na svom servisu (17/41), dok su protiv servisa bile na tek 31 posto osvojenih poena. Hingis i Hantuchova su bile jednako dobre u realizaciji prvog i drugog servisa (po 68 posto), te su u pet od sedam navrata oduzimale servis hrvatsko-njemačkoj kombinaciji.

Hingis i Hantuchovu u idućem kolu očekuju 3. nositeljice Raquel Kops-Jones i Abigail Spears.

Hingis je prije šest godina odigrala svoj posljednji WTA turnir, a u mirovinu je, po drugi puta, otišla nakon pozitivnog doping testa na kokain 2007. godine. Prvotno se Hingis povukla u mirovinu 2003. godine nakon niza ozljeda, a iz iste se vratila 2006.

WTA Carlsbad, parovi, 1. kolo:

Hingis / Hantuchova - Jurak / Görges 6:1, 6:1

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider